İSTANBUL / PENDİK - Abdurrahmangazi Ortaokulu

Öğrencimiz 'Yüreğimde Filistin' Yarışmasında Kompozisyon Alanında 2. Oldu

İstanbul İl Millî Eğitim Müdürlüğümüz ve Esenler Belediyesi iş birliğiyle düzenlenen 'Yüreğimde Filistin'  konulu resim, şiir, kompozisyon ve sloganlı afiş yarışmasında Öğrencimiz Sümeyye Berra Çınar Ortaokul Kompozisyon alanında 2. olmuştur.

Öğrencimizi ve emeği geçen  Reyhan Dalmış , Habibe Barka öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz. Başarılarının devamını diliyoruz.

İstanbul İl Millî Eğitim Müdürlüğümüz ve Esenler Belediyesi iş birliğiyle düzenlenen "Yüreğimde Filistin" temalı şiir, resim, kompozisyon ve sloganlı afiş yarışması İl Millî Eğitim Müdürümüz Doç. Dr. Murat Mücahit Yentür'ün katılımıyla Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi'nde gerçekleşti. Abdurrahmangazi Ortaokulu olarak Okul Müdürümüz Hüseyin YAZICI, Müdür Yardımcımız Abbas CAN, Türkçe Öğretmenimiz Reyhan Dalmış, öğrencimiz ve ailesi ile birlikte katıldık.

30-11-202330-11-202330-11-202330-11-2023

Yayın: 30.11.2023 - Güncelleme: 30.11.2023 11:08 - Görüntülenme: 272